31 ago 2009

Crónicas Burkina 21/2009 AC Milan L'Hospitalet con MUJERES BURKINA


Queridos amigos y amigas,

Os adjunto una buena noticia ..... la mejor aparecida en LHesport.cat
(Tot l'esport de l'Hospitalet) en lo que va de siglo....

Hasta pronto!! Montse

La millor cara del Milan L'Hospitalet

►Aquest estiu, nova acció solidària a Burkina Faso

L'AC Milan L'Hospitalet ha tornat ha mostrar la seva cara més amable, més enllà de la vida diària d'un modest club de futbol de 3a Territorial. Novament aquest estiu el club hospitalenc ha viatjat a Burkina Faso simplement, per ser solidari.

L'acció solidària d'aquest estiu del Milan L’Hospitalet en colaboració amb “Mujeres Burkina”, ha consistit principalment, durant en els primers dies de juliol, en un campus de futbol als matins amb 200 nens i nenes de 8 a 16 anys del barri de Badenya, i en un curs d'entrenadors, impartit per Marcelino Gil, tècnic del Milan, per a joves del barri, al qual van assistir 10 alumnes, que l'any vinent entrenaran equips tant del col.legi La Salle com del barri de Badenya.

Com la lliga local d'allà només és de 3 partits a l'any, s'ha organitzat la lliga “BADENYA-L'HOSPITALET”. En una reunió amb 7 col.legis de la zona, s'ha arribat al compromís amb els directors dels centres d'organitzar una lliga de 14 jornades per què els noies poguin jugar durant tot l'any. El cost de la lliga és d'uns 1.000 euros i es demanarà a L'Hospitalet i Barcelona finançament. Ja des de l'AC Milan L'Hospitalet s'han aportat 200 euros.

També s'ha tornat a entregar material esportiu donat per les ONG:

La Nao i Esport Solidari, i diferents equipacions donades pel Sant Just, Unificación Bellvitge i els Veterans Sant Just.

Albert Ansó, jugador del primer equip del Milan i Maryan Valverde visitadors metges, que també han estat al campus del matí, van portar 200 capses de medicaments per al col.legi La Salle i les parròquies de Bisinyi i Pissi.



No hay comentarios: